09.00u Amsterdam > 13.30u Paramaribo
Goeie reis en heel veel succes met z'n tweeën!!
Heej Suus!
Goeie reis, en heel veel plezier en succes daaro. Aangezien Maarten die kant ook op gaat, kom ik vast nog wel ff een keer kijken...
Groet'n
Heel veel plezier gedurende de reis, als je gelukt hebt heb je privé schermpjes waar je kan genieten van relaxte films! Miss kan ik morgenmiddag ff langskomen? Ben morgen vrij namelijk :)
Spreek je iig!! Succes!
suuz en charlot
nou meiden goede reis morgen geniet ervan
maak er wat mooi's van
Hey dames,
wij wensen jullie vanuit het mooie Kampen een voorspoedige vlucht!
Veel suc6 bij het afscheid nemen morgen.
Liefs van ons.
Lievie! Goede reis morgen! Samen met Lotje en hopelijk komt dan ook Jan snel achter jullie aan!!
Dikke kus!
kijk aan je hebt de 'NO SPANG doe maar rustig aan mentaliteit' al aardig onder de knie :D
heeeuuulll veel plezier en pas goed op je zusje!
succes met de boel (lees chaos) te verkennen...
sabi... rustig!
Suusje,
goede reis naar Suriname en heel veel sterkte morgen vroeg met afscheid nemen op schiphol.. Na morgen wordt alles beter!!
Heel veel plezier!
He Suus!
Een hele goede reis gewenst en heb een geweldige tijd daar! Het afscheid zal misschien wat minder leuk zijn maar je krijgt er een heleboel voor terug, zeker weten!
He Suus,
ik heb je vanmorgen nog smst.. maar toen zat je waarschijnlijk al in de lucht! Bij deze dan nog maar een keer: Heel veel plezier!!! Lotje ook natuurlijk;)
nou meiden!!!
ik zit net weer aan jullie te denken
en dacht ff weer een berichtje sturen want jullie zijn er!! hopelijk is de reis goed bevallen
gr diana